• Huidverbeterende behandelingen

Bindweefselmassage

Deze bindweefselmassage is een uitstekende behandeling voor de verbetering van de huidconditie van zowel het gelaat als de bovenbenen. Door middel van stevige en diepe massagegrepen op de dieper gelegen huidlagen gaan we gecontroleerde schade aan de huid toebrengen.

Acne

Acne is een heel vervelend huidprobleem dat zich vooral tijdens de puberteit voordoet maar soms ook op volwassen leeftijd nog op kan spelen. De meest voorkomende plekken waar acne zich bevind zijn het gezicht, de borst en de rug. Dit komt omdat hier de meeste talgklieren zitten. Wanneer je acne hebt zijn het de talgklieren die ontstoken zijn.

Fruitzurenpeeling

Alpha-h beschikt over 3 verschillende fruitzurenpeelingen, de PRO-X Gel, PRECISION PEEL en de CHA PEEL Dankzij de lage PH waarde en hoge dosis aan AHA en BHA zuren (glycolzuur, melkzuur, amandelzuur en salicylzuur) kan de fruitzurenpeeling in de dieper gelegen huidlagen komen.

Microneedling

Microneedling is een sterk huidverbeterende behandeling waarbij met 12 hele kleine naaldjes microscopische tunneltjes in de huid worden gemaakt. Dit gebeurt met een pen die met hoge snelheid pulseert op de huid. Hierdoor wordt de huid aan het werk gezet om zichzelf weer te herstellen wat altijd gepaard gaat met aanmaak van nieuw collageen.