• Over Simone Deugd

    Eigenaresse Samen Mooi

Even kort voorstellen:

Mijn naam is Simone Deugd en ik ben de trotse eigenaresse van Schoonheidsinstituut Samen Mooi.

In 2007 heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste en vervolgens nog de opleiding visagie aan Mieke Petiet succesvol afgerond. Daarnaast heb ik veel verschillende opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd en ben ik nog steeds bezig om mij verder te ontwikkelen. Want: deze staan op gebied van huidverbetering nooit stil.

Waarom ik zo’n passie voor de huid heb is, omdat ik het zó mooi vind om te zien wat we allemaal met de huid nog kunnen bereiken. Waar mensen vaak denken dat er niks meer te doen is aan bepaalde huidproblemen, kunnen we vaak nog een hoop resultaat behalen met de juiste behandelingen en producten!

Na ruim 12 jaar bij verschillende salons te hebben gewerkt en veel ervaringen rijker te zijn, vond ik het in 2020 een mooi moment om mijn eigen salon te openen.

Ik vind het belangrijk dat de mensen bij mij in de salon een eerlijk, duidelijk en realistisch advies krijgen.

Waar ik voor sta: natuurlijke huidverbetering d.m.v. de inzet van de juiste producten/ingrediënten en behandelingen met mijn handen, geen apparatuur.

Mijn doel is een mooie, gezonde, stralende huid voor iedereen op elke leeftijd.

Neem een kijkje op de website voor meer informatie. Daarnaast kun je zelf online een afspraak inplannen of bel of mail mij mocht je dit liever persoonlijk doen. Ik hoop je graag snel te mogen ontmoeten bij mij in de salon, waar we samen kunnen werken aan een mooie huid!