• Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

WAT GEBEURT ER MET DE HUID TIJDENS DEZE BEHANDELING?

Een bindweefselmassage is een uitstekende behandeling voor de verbetering van de huidconditie van zowel het gelaat als de bovenbenen. Door middel van stevige en diepe massagegrepen op de dieper gelegen huidlagen gaan we gecontroleerde schade aan de huid toebrengen. Deze “schade” gaat het lichaam repareren zoals die dat doet bij bijvoorbeeld een schaafwond en dit gebeurt door het aanmaken van nieuw collageen.

Kuurverband

De bindweefselmassage komt het meeste tot zijn recht in een kuur. Zie het als sporten voor de huid; 1 keer naar de sportschool voelt goed maar daadwerkelijk resultaat is pas later aantoonbaar. Ditzelfde geldt ook voor deze behandeling.

Bij een kuur van 6 a 8 behandelingen zul je de eerste resultaten zien en voelen. Dit is afhankelijk per persoon en huidtype. Vooraf wordt besproken of deze behandeling geschikt is voor de huid. Bij afname van een kuur krijg je een product naar mijn advies cadeau. (minimaal 5 behandelingen)

Belangrijk om te weten is dat de huid niet in 1 week verouderd is en deze dus ook niet in 1 week weer verbeterd is. Geef de huid de tijd. Na de laatste behandeling werkt de aanmaak van nieuwe collageen nog een jaar(!) door.

Wat mag er verwacht worden?

  • Aanmaak nieuw collageen met als uiteindelijk doel versteviging van de huid en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels doordat deze van binnenuit opgevuld worden;
  • Verbetering van de doorbloeding;
  • Onderhuidse verklevingen worden losgemaakt;
  • Verbetering huidstructuur;
  • De behandeling is ook mooie voorbehandeling voor cosmetische ingrepen in het gelaat.