• Over Alpha-H

    Award-winning cosmeceutical merk

Over het merk Alpha-h

Alpha-h is een meervoudig award-winning cosmeceutical merk uit Australië voor vrouwen én mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en resultaat willen zien.

Het merk werkt uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

GEEN ONNODIGE INGREDIËNTEN

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.

VEGAN FRIENDLY

De producten van Alpha-h zijn zó puur dat (bijna) de hele productlijn vegan friendly is.

Dus voor diegene die vegan leven is het nu ook mogelijk om aan huidverbetering te werken zonder bang te zijn dat de producten en ingrediënten schadelijk zijn voor dier of natuur.