• Hand- en voetverzorging

Nagelstyling door Cheyenne: Noa Beauty and Nails

Per 10 juli zal Cheyenne de vaste nagelstyliste zijn bij Samen Mooi! Simone heeft jarenlang nagelstyling gedaan maar wil hiermee stoppen om zich volledig te richten op de huid. Vandaar dat er een ruimte vrij komt en Cheyenne deze gaat huren, heel veel zin in deze gezellige en fijne samenwerking. Hier volgt een stukje over Cheyenne en haar passie voor nagels.

Hi! Mijn naam is Cheyenne en ik ben de eigenaresse van Noa Beauty and Nails. Door mijn creativiteit heb ik altijd een grote passie voor tekenen gehad. Ik begon mij te verdiepen in het tekenen op de nagel doormiddel van nail art. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik besloot mij verder te verdiepen in het zetten van nagels en besloot ik om van mijn hobby mijn werk te maken! Hiervoor heb ik verschillende cursussen gevolgd en wilde ik mij specialiseren in BIAB. Hiernaast bied ik verschillende behandelingen aan zoals gelpolish, het verlengen van nagels, art design en vind ik het super leuk om kleuren en glitters te mengen tot een perfecte kleur die bij de klant past. Niets is te gek en ik probeer dan ook van ieder idee iets moois te maken!

Omdat ik gericht ben op de gezondheid werk ik uitsluitend met producten die vegan en dierproefvrij zijn en hard ik de nagels uit onder een LED lamp.

Nu Simone zich volledig gaat richten op de beauty kant, krijg ik de kans om haar jarenlange opgebouwde klantenbestand en plekje voor de nagels over te nemen. Natuurlijk laat ik deze kans niet liggen en kijk ik onwijs uit naar al het moois dat ik mag gaan maken!

Ben jij benieuwd naar mijn werk en wil jij ook prachtige nagels voor een speciale gelegenheid of gewoon, altijd? Boek dan nu jouw afspraak en wie weet zie ik je snel in de salon met een lekkere kop koffie of thee en natuurlijk een gezellig gesprek.

Liefs Cheyenne

Noa Beauty and Nails