• Alpha-h behandelingen

Ga met een stralende huid de deur uit! Tijdens deze uitgebreide behandeling krijgt jouw huid echt een boost d.m.v. activerende ingrediënten en massagetechnieken.

De behandeling bestaat uit: dubbele oppervlakte reiniging, enzymatische peeling als dieptereiniging. Deze wordt met een penselenmassage in gemasseerd. Onzuiverheden verwijderen en wenkbrauwen in model brengen. Vervolgens de huid cuppen om de doorbloeding mooi op gang te brengen. Een esthemax masker passend bij jouw huidconditie en tijdens het masker een ontspannende nek/schouder massage. Aan het einde van het masker nog een massage met ice rollers voor extra opname van de producten en we sluiten af met verzorging passend bij jouw huidconditie.

Dit is echt een fitnessbezoek voor de huid! Een reinigende, huid activerende behandeling met een bindweefselmassage, je huid zal het voelen!

De behandeling bestaat uit een dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen en wenkbrauwen in model brengen, bindweefselmassage van gezicht hals en decolleté, serum met masker en tijdens het masker een nek/schouder/decolleté massage en de behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij de huidconditie.

Wie zegt dat ontspanning en huidverbetering niet samen kunnen gaan? Wanneer we met Alpha-h werken wordt er automatisch aan verbetering van de huidconditie gewerkt!

Deze behandeling bestaat uit een dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen en wenkbrauwen in model brengen, massage van gezicht/schouders/nek/decolleté. Vervolgens breng ik een serum en masker aan en masseer ik nog de handen en onderarmen. De behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij jouw huidconditie.

Een mooie complete gezichtsbehandeling geschikt voor iedere huid! Weet je niet zo goed welke behandeling je moet kiezen? Geen zorgen met deze behandeling zit je goed en ik pas deze helemaal aan op jouw huidconditie.

Deze behandeling bestaat uit een dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen en wenkbrauwen in model brengen. Vervolgens breng ik een serum met masker aan en tijdens het masker een nek/schouder/decolleté massage. De behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij jouw huidconditie.

Deze behandeling is uitsluitend geschikt voor de onzuivere- en acne huid. Dankzij mijn acne specialisatie en anbos registratie kun je deze behandeling (deels) vergoed krijgen vanuit je zorgverzekering wanneer je hier recht op hebt. Doorverwijzing van de huisarts is niet nodig maar bekijk wel even goed je zorgpolis.

Deze behandeling is hetzelfde als de normale basic treatment maar dan zonder wenkbrauwen waxen. Wel haal ik de haartjes tussen de wenkbrauwen weg. De behandeling bestaat dus uit: dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, serum en masker en tijdens het masker een nek/schouder massage. De behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij de huidconditie.

Weinig tijd maar wil je toch even je huid een boost geven? Kies dan voor deze korte maar doeltreffende reinigende behandeling.

Deze behandeling bestaat uit een dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, serum en masker worden kort in gemasseerd en de behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij de huidconditie.

Weet jij niet welke behandeling je voor de eerste moet kiezen? Kies dan voor deze behandeling. Deze behandeling is eenmalig te boeken en bestaat uit een intake gesprek, behandeling en aansluitend product advies passend bij jouw wensen en huidconditie. Alleen op de dag van deze behandeling krijg je 5% korting op de aanschaf van je eerste producten.

Last van onzuiverheden/acne op de rug? Ook dit kan ik behandelen en wanneer je recht hebt op vergoeding vanuit je zorgverzekering kun je deze behandeling (deels) vergoed krijgen, doorverwijzing van de huisarts is niet nodig.