• Alpha-h behandelingen

Dé behandeling van Samen Mooi: in deze behandeling is de 3 level massage verwerkt.

Dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, wenkbrauwen waxen, 3 level massage, hydrojelly masker, ontspannende nek/schouder massage en behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij de huidconditie.

Ga met een stralende huid de deur uit! Tijdens deze uitgebreide behandeling krijgt jouw huid echt een boost d.m.v. activerende ingrediënten en massagetechnieken.

Deze behandeling is niet geschikt voor de gevoelige huid met bijv. rosacea of veel couperose. Ik geef dit ook eerlijk aan wanneer deze behandeling geboekt is maar ik erachter kom dat deze niet geschikt is.

De behandeling bestaat uit: dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging met penselenmassage, onzuiverheden verwijderen en wenkbrauwen in model brengen, vervolgens heb je keuze uit een buccal of SKNGM massage. Daarna breng ik een glycolzuurpeeling aan, gevolgd door chitossil ampul, en sluiten we af met verzorging passend bij de huidconditie.

Deze behandeling is nog uit te breiden met een extra module bestaande uit een hydrojelly masker en nek/schoudermassage. Hierdoor duurt de behandeling 15 minuten extra.

Dit is echt een fitness bezoek voor de huid! Een reinigende, huid activerende behandeling met een bindweefselmassage, je huid zal het voelen!

De behandeling bestaat uit een dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen en wenkbrauwen in model brengen, SKNGM massage + afvoeren met SKNSCULPT, contouring masker en tijdens het masker een nek/schouder/decolleté massage en de behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij de huidconditie.

Wie zegt dat ontspanning en huidverbetering niet samen kunnen gaan? Wanneer we met Alpha-h werken wordt er automatisch aan verbetering van de huidconditie gewerkt.

Deze behandeling bestaat uit een dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging met penselen massage, onzuiverheden verwijderen en wenkbrauwen in model brengen, massage van gezicht/schouders/nek/decolleté. Vervolgens breng ik een serum en masker aan en masseer ik nog de handen en onderarmen. De behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij jouw huidconditie.

Deze behandeling kun je uitbreiden door te kiezen voor een hydrojelly of contouring masker i.p.v. het crème masker. Hierdoor haal je nog meer uit jouw masker moment.

Een mooie complete gezichtsbehandeling geschikt voor iedere huid! Weet je niet zo goed welke behandeling je moet kiezen? Geen zorgen; met deze behandeling zit je goed en ik pas deze helemaal aan op jouw huidconditie.

Deze behandeling bestaat uit een dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen en wenkbrauwen in model brengen. Vervolgens breng ik een serum met masker aan en kun je kiezen voor een gezichtsmassage waarbij het masker in gemasseerd wordt óf tijdens het masker een nek/schouder/decolleté massage. De behandeling word afgesloten met verzorging passend bij jouw huidconditie.

Deze behandeling is uitsluitend geschikt voor de onzuivere- en acne huid. Dankzij mijn acne specialisatie en anbos registratie kun je deze behandeling (deels) vergoed krijgen vanuit je zorgverzekering wanneer je hier recht op hebt. Doorverwijzing van de huisarts is niet nodig maar bekijk wel even goed je zorgpolis.

Bij deze behandeling ligt de focus op het uit reinigen van de huid. We beginnen met een dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, hydrojelly masker en verzorging passend bij de huidconditie.

Deze behandeling is hetzelfde als de normale basic treatment maar dan zonder wenkbrauwen in model brengen. Wel haal ik de haartjes tussen de wenkbrauwen weg. De behandeling bestaat uit: dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, serum en masker en tijdens het masker een nek/schouder massage. De behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij de huidconditie.

Weinig tijd maar wil je toch even je huid een boost geven? Kies dan voor deze korte maar doeltreffende reinigende behandeling.

Deze behandeling bestaat uit een dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, serum en masker worden kort in gemasseerd en de behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij de huidconditie.