• Alpha-h behandelingen

Een mooie complete gezichtsbehandeling geschikt voor iedere huid! Weet je niet zo goed welke behandeling je moet kiezen? Geen zorgen met deze behandeling zit je goed en ik pas deze helemaal aan op jouw huidconditie.

Deze behandeling bestaat uit een dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen en wenkbrauwen in model brengen. Vervolgens breng ik een serum met masker aan en tijdens het masker een nek/schouder/decolleté massage. De behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij jouw huidconditie.

Deze behandeling is hetzelfde als de normale basic treatment maar dan zonder wenkbrauwen waxen. Wel haal ik de haartjes tussen de wenkbrauwen weg. De behandeling bestaat dus uit: dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, serum en masker en tijdens het masker een nek/schouder massage. De behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij de huidconditie.

Wie zegt dat ontspanning en huidverbetering niet samen kunnen gaan? Wanneer we met Alpha-h werken wordt er automatisch aan verbetering van de huidconditie gewerkt!

Deze behandeling bestaat uit een dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen en wenkbrauwen in model brengen, massage van gezicht/schouders/nek/decolleté. Vervolgens breng ik een serum en masker aan en masseer ik nog de handen en onderarmen. De behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij jouw huidconditie.

Dit is echt een fitnessbezoek voor de huid! Een reinigende, huid activerende behandeling met een bindweefselmassage, je huid zal het voelen!

De behandeling bestaat uit een dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen en wenkbrauwen in model brengen, bindweefselmassage van gezicht hals en decolleté, serum met masker en tijdens het masker een nek/schouder/decolleté massage en de behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij de huidconditie.

Ga met een stralende huid de deur uit! Tijdens deze uitgebreide behandeling krijgt jouw huid echt een boost d.m.v. activerende ingrediënten en massagetechnieken.

De behandeling bestaat uit: dubbele oppervlakte reiniging, enzymatische peeling als dieptereiniging. Deze wordt met een penselenmassage in gemasseerd. Onzuiverheden verwijderen en wenkbrauwen in model brengen. Vervolgens de huid cuppen om de doorbloeding mooi op gang te brengen. Een esthemax masker passend bij jouw huidconditie en tijdens het masker een ontspannende nek/schouder massage. Aan het einde van het masker nog een massage met ice rollers voor extra opname van de producten en we sluiten af met verzorging passend bij jouw huidconditie.

Weinig tijd maar wil je toch even je huid een boost geven? Kies dan voor deze korte maar doeltreffende reinigende behandeling.

Deze behandeling bestaat uit een dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, serum en masker worden kort in gemasseerd en de behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij de huidconditie.

Deze behandeling is uitsluitend geschikt voor de onzuivere- en acne huid.

Dubbele oppervlakte reiniging, grondige dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, serum met masker en de behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij de huidconditie.

Een wisselende behandeling aangepast aan de seizoenen!

In het voorjaar/zomer heeft de huid andere behoeftes dan in het najaar/winter hier pas ik deze behandeling dan ook op aan.

Deze behandeling is voor veel verschillende huidcondities geschikt waaronder; de onzuivere huid, vaal, dof, pigmentschade, verslapt, zonbeschadigde huid en de vochtarme huid. Doordat er tijdens deze behandeling met veel fruitzuren gewerkt wordt is deze behandeling niet geschikt om als eerste behandeling in te zetten. De huid moet al wat gewend zijn qua fruitzuren.

Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met de producten van de liquid gold lijn, bestaande uit: dubbele oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen en wenkbrauwen in model brengen, tijdens het serum met masker een nek/schouder/decolleté massage en de behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij de huidconditie.

De liquid gold treatment uitgebreid met een gezichtsmassage en tijdens het masker een handmassage.

Tijdens deze behandeling worden alle producten van de liquid gold lijn gebruikt, deze producten bevatten een hoog percentage aan fruitzuren. Hierdoor is deze behandeling níet geschikt voor de gevoelige huiden.

De naam zegt het al, een behandeling speciaal ontwikkeld voor de huid rondom de ogen. Mooi voor de vermoeide ogen met fijne lijntjes/rimpeltjes. Deze behandeling is toe te voegen aan elke gezichtsbehandeling.

Oog crème wordt aangebracht en bindweefselmassage rondom de ogen. Vervolgens nogmaals oog crème en een alginaat masker die over de ogen gaat.